Iker Casillas seisoi tiistaina Mestarien liigan ottelussa Juventusta vastaan monelta aiemmalta vuodelta tuttuun tapaan Real Madridin maalinsuulla, mutta on joutunut viime kevään tapaan syksyn mittaan edelleen tyytymään lähinnä kakkosmiehen rooliin.

Casillas vihjasi jo aiemmin syksyllä miettivänsä muitakin vaihtoehtoja ellei tilanne vuoden loppua kohden muutu. Tiettyä turhautumista oli havaittavissa kokeneen maalivahdin kommenteissa myös Juventus-ottelun jälkeen.

– Ei ole helppo pelata tällaisia otteluita, kun on pitkiä aikoja jolloin ei pelaa. Sen huomaa, että tiettyjä asioita pelistä puuttuu, kun otteluitten välillä on kaksi viikkoa, Casillas totesi SkySportsin mukaan.

Casillas kuitenkin myönsi, että pelaaminen Juventusta vastaan maistui ja tuntuu olevan valmis vielä taistelemaan paikastaan Realin ykkösenä Diego Lópezin kanssa.

– Pelaavaan joukkueeseen pääsy on vaikeaa, joten olen tähän tyytyväinen. Täytyy vain olla parhaimmillaan tilaisuuden saadessaan, jotta valmentaja näkee pystyvänsä luottamaan minuun.

– Tämä ei ole helppoa näin ja keskittyminen on vaikeaa, mutta kaikki auttavat minua ja se helpottaa tehtävien hoitamista hyvin.