Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti oli huomattavasti tyytyväisemmän oloinen mies tiistaina kuin viikonloppuna Rayo Vallecano -voiton jälkeen. Real haki Juventuksen vieraana 2-2-tasapelin ja käytännössä varmisti paikkansa lohkovaiheessa.

– Lähden täältä tyytyväisenä joukkueeni toisen puoliajan esitykseen. Tauon jälkeen olimme selvästi parempi joukkue mitä tulee rohkeuteen ja aggressiivisuuteen. Ensimmäisellä puoliskolla puolustimme todella syvällä, jotta saisimme (Paul) Pogban ja (Claudio) Marchision kuriin.

Clásicossa keskikentän pohjalla pelannut Sergio Ramos operoi tällä kertaa puolustuslinjan oikealla laidalla.

– Halusimme rajoittaa heidän keskitysmahdollisuuksiaan. Sergio Ramosin avulla teimme sen paremmin. Ramos on pelaaja, joka voi pelata monella eri paikalla. Hänen peluuttaminen oikealla oli väliaikainen ratkaisu. Tiedän, että hän pelaa mieluiten topparina.

Vaikka Juventus olisi kaivannut ottelusta enemmän pisteitä, joukkueen päävalmentaja Antonio Conte ei vaikuttanut lannistuneelta.

– Ansaitsimme enemmän pisteitä, mutta kun kohtaa Real Madridin tasoisen joukkueen, jonka pelaajat voivat kääntää ottelun parissa minuutissa, ei ole paljon tehtävissä. Olen iloinen, koska näin pelaajieni taistelevan kentällä. He olivat rohkeita, eivätkä pelänneet Real Madridia.