Juventuksella on paljon pelissä Mestarien liigan alkulohkovaiheen neljännessä ottelussa. Real Madridilta olisi saatava pisteitä, muuten saattaa jatkopaikka karata.

Loukkaantumiset

Juventus

Simone Pepe
Mirko Vucinic
Stephan Lichtsteiner

Real Madrid

Fábio Coentrão

Edelliset ottelut

Juventus

Parma – Juventus 0-1 (Serie A)
Juventus – Catania 4-0 (Serie A)
Juventus – Genoa 2-0 (Serie A)

Real Madrid

Rayo Vallecano – Real Madrid 2-3 (La Liga)
Real Madrid – Sevilla 7-3 (La Liga)
FC Barcelona – Real Madrid 2-1 (La Liga)

Edellinen keskinäinen ottelu

Real Madrid – Juventus 2-1 (Mestarien liiga, 23.10.2013)

Arvio

Real Madridilla pyyhkii hyvin. Kolmen kierroksen jälkeen pistesarake näyttää yhdeksää. Lohkossa toisena oleva Galatasaray on viiden pisteen päässä. Juventus sen sijaan on kerännyt vasta kaksi pistettä. Toisin sanoen, Realin jatkohaaveiden kannalta ei ole juurikaan väliä, miten ottelussa käy. Juventukselle kelpaa vain voitto.

Jos ja kun Juventus hyökkää aktiivisemin ja korkeammalla riskitasolla kuin yleensä, ottelusta voi tulla karnevaalitapahtuma. Siinä ei tosin olisi mitään kummallista, kun Realista on kyse. Viime aikojen otteilla maaleja paukutetaan molempiin päihin.

Ottelupari on sikäli mielenkiintoinen, että siinä on vastakkain kaksi täysin erilaista joukkuetta. Juventus pyrkii pitämään maalinsa puhtaana, peli on italialaiseen tyyliin tarkkaa ja kontrolloitua. Realin leirissä ei ole niin väliä, kuinka monta kertaa omassa päässä kolisee. Pääasia on, että toiseen päähän tehdään enemmän. Ei mikään ihme, ettei Realin italialainen päävalmentaja Carlo Ancelotti ole tyytyväinen.

Pelaajatasolla Juventus joutuu otteluun ilman Giorgio Chielliniä, joka ajettiin viime kerralla suihkuun. Chiellinin menetys huomataan viimeistään, kun Cristiano Ronaldo, Gareth Bale ja kumppanit pitäisi pysäyttää. Ja pitkälti siitä ottelussa on kyse. Jos Realin hurjassa vireessä oleva hyökkäys pysähtyy, Juventus nousee jopa suosikiksi.

Edellisessä kohtaamisessa Carlos Tevez oli pirteällä pelipäällä. Argentiinalainen johtanee veitsenterällä kamppailevan Juventuksen voittoon.