Real Madridilla ei ollut mitään hätää Rayo Vallecanoa vastaan lauantain ottelussa. Kolmen maalin johto kutistui kahdessa minuutissa maalin johdoksi, kun Jonathan Viera iski kaksi rangaistuspotkua maaliin. Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti kirosi ottelun jälkeen joukkueensa surkeaa puolustuspeliä.

– Maalit, joita olemme päästäneet kahdessa viime ottelussa, eivät voi olla sattumaa. Puolustuksellisesti toinen puoliaika oli katastrofi, Ancelotti sanoi.

Ancelottin mukaan joukkueen asenteessa on parantamisen varaa.

– Minun on puhuttava tästä pukuhuoneessa, mutta korostan sitä yleisesti tässä. Luulen, että meidän pitää tehdä pieniä muutoksia ja poistaa pinnallinen asenne, joka meitä joskus vaivaa kentällä.

– Tämän tason joukkueen ei pitäisi riskeerata ottelua, jota johdetaan 3-0. On suuri virhe kuvitella, että peli on ohi 3-0:ssa. Se ei ole jalkapalloa. Tämä on tapahtunut kahdesti, ja olen varma, ettei se tapahdu enää.

Viime keskiviikkona Real menetti 3-0-johdon Sevillaa vastaan niin ikään kahdessa minuutissa. Lopulta Los Blancos käänsi pelin itselleen maalein 7-3.