Barcelona hakee edelleen korvaajaa muihin maisemiin tähyävälle Víctor Valdésille tolppien väliin. Perjantainen Katalonian derby saattoi muuttaa järjestystä ostoslistalla, kun Espanyolin maalivahti Kiko Casilla esitti erinomaisia otteita huolimatta joukkueensa 0-1-tappiosta.

Espanjalaismedia tarttui ajatukseen heti ja TV3 otti mahdollisuuden esille haastatellessaan seurojen puheenjohtajia ottelun jälkeen. Kumpikaan osapuoli ei suoralta kädeltä tyrmännyt siirron mahdollisuutta.

– Tämä ei ole hallituksen asia, vaan urheilujohtajan, mutta jos hän pitää sitä hyvänä ajatuksena, sitten keskustelen Joan Colletin kanssa. Tällä hetkellä en kuitenkaan ole tietoinen mistään kiinnostuksesta, Barҫan puheenjohtaja Sandro Rosell sanoi haastattelussa.

Espanyolin puheenjohtaja Collet ei myöskään sulkenut ovea siirtoajatukselta.

– Casillalla on sopimuksessaan klausuuli, mikäli he hänet haluavat. Espanyolin tavoitteena on kuitenkin solmia jatkosopimus hänen kanssaan.

Ajatusleikki jatkui tästä mahdolliseen korvaajaan, joka saattaisi luontevasti olla Espanyolissa miltei vuosikymmenen pelannut kamerunilainen Idriss Carlos Kameni. Kameni on kesän 2012 siirtonsa jälkeen joutunut lähinnä lämmittämään vaihtopenkkiä Málagassa.

– Ovet Espanyolissa ovat aina avoinna Kamenille. Häntä rakastetaan niin seurassa kuin kannattajien keskuudessa, Collet totesi.