Elche aloitti vahvasti, mutta Athletic Bilbaon vahvan nousun myötä pisteet jaettiin maalein 2-2. Pisteen myötä Athletic nousi tasapisteisiin neljättä sijaa miehittävän Villarrealin kanssa.

Toppari David Lombán puski vierasjoukkue Elchen johtoon yhdeksännellä minuutilla. Aarón Ñíguez lisäsi Athleticin tuskaa heti toisen puoliajan alkuun. Athletic tuli komeasti maalin päähän, kun Iker Muniain syötti ja Markel Susaeta tälläsi pallon verkkoon. Aritz Aduriz tasoitti loppulukemat 2-2:een varttia myöhemmin.

Keskiviikkoillan toisessa myöhäisottelussa Real Betis ja Levante nyhjäsivät maalittoman tasapelin. Kotijoukkueen Javi Chica ajettiin puolen tunnin kohdalla suihkuun, mutta ottelu pysyi tasaisena. Paras paikka siunaantui lopulta alivoimalla pelanneelle Betisille, mutta Jorge Molina epäonnistui rangaistuspotkussa.

La Liga torstaina

Granada – Atlético Madrid 1-2 (0-1)
0-1 Diego Costa rp. (38.)
0-2 David Villa rp. (78.)
1-2 Odion Ighalo (90+1.)

Villarreal – Getafe 0-2 (0-1)
0-1 Ciprian Marica (5.)
0-2 Pablo Sarabia (90+2.)

Athletic Bilbao – Elche 2-2 (0-1)
0-1 David Lombán (9.)
0-2 Aarón Ñíguez (48.)
1-2 Markel Susaeta (55.)
2-2 Aritz Aduriz (69.)

Real Betis – Levante 0-0