Valencia kyntää tällä hetkellä syvissä vesissä. Alla on kolme perättäistä tappiota ja kaikkiaan tappiosarakkeessa on alkukaudelta jo kuusi merkintää. Päävalmentaja Miroslav Djukicin asema näyttää koko ajan epävarmemmalta ja keskiviikon Almería-tappio toi lisää päänvaivaa.

Seura vahvisti torstaina verkkosivuillaan, että keskiviikon ottelussa loukkaantuneet Andrés Guardado ja Joao Pereira ovat molemmat sivussa tositoimista tulevat viikot.

Keskikenttämies Guardado linkutti vaihtoon jo avauspuoliskon lopulla ja reisivamma pitää torstaisen arvion mukaan meksikolaisen poissa kentiltä ja Valencian kenttäryhmityksen vasemmalta sivustalta kolmen viikon ajan.

Portugalilaispuolustaja Pereira puolestaan pystyi pelaamaan Almería-ottelun loppuun saakka, mutta hänen kipeytyneestä pohkeestaan löytyi myös lihasvamma ja kokenut laitapuolustaja joutuu hänkin olemaan sivussa parin viikon ajan.