Almería nöyryytti Valenciaa keskiviikkona ja haki kauden avausvoittonsa maalein 2-1. Tappio oli Valencialle jo kolmas perättäinen ja päävalmentaja Miroslav Djukicin palli huojuu jo uhkaavasti.

Valencian puheenjohtaja Amadeo Salvo on tähän asti ollut vahvasti Djukicin tukena ja vakuuttanut valmentajan pysyvän tehtävässään ainakin kuluvan kauden loppuun saakka. Nyt tilanne saattaa kuitenkin olla muuttumassa.

Salvo on ollut liikematkalla Kiinassa, mutta oli keskiviikon tappion jälkeen Superdeporten tietojen mukaan yhteydessä niin toimitusjohtaja Luis Cerveraan kuin urheilujohtaja Braulio Vasqueziin ja keskustelun aiheena oli nimenomaan Djukicin tulevaisuus seurassa.

Djukic veti joukkueen harjoitukset normaalisti torstaina aamulla, mutta enempää tietoa Mestallalta ei ole tihkunut seuran lyötyä tiedotushanat täysin kiinni normaaleja otteluihin liittyviä lehdistötilaisuuksia lukuun ottamatta.

Espanjassa arvuutellaan nyt onko Djukic vielä penkin päässä sunnuntain vierasottelussa Getafea vastaan. Toisaalta Marcan mukaan kirveen heilahtaessa ensimmäisenä kohteena olisi urheilujohtaja Braulio eikä suinkaan Djukic.

Djukic on entinen Valencian pelaaja, joka aloitti valmennusuransa kotimaassaan Serbiassa vuonna 2006. Valencian peräsimeen hän tuli vasta tänä kesänä valmennettuaan kaksi edellistä kautta Valladolidia.