Granada antoi hyvän vastuksen, mutta Atlético Madrid keräsi pisteet 2-1-lukemin torstai-illan sarjaottelussa. Granada hallitsi palloa 66 prosenttia peliajasta ja voitti maalintekoyritykset 10-7.

Vierasjoukkue ratkaisi ottelun kahdella rangaistuspotkumaalilla. Ensimmäisen upotti maalipörssiä johtava Diego Costa 38. minuutilla. David Villa laukoi toisen rankkarimaalin vajaa vartti ennen täyttä aikaa.

Ottelu oli mennä vielä jännäksi, kun Filipe Luís ajettiin toisen varoituksen myötä ulos ja Odion Ighalo kavensi lisäajalla 2-1:een. Aika ei riittänyt tasoitukseen, joten pisteet Madridiin. Voitto pitää Atléticon pisteen päässä FC Barcelonasta.

Samaan aikaan pelatussa ottelussa Getafe haki pisteet Villarrealin kotiluolasta lukemin 2-0. Ciprian Marica ja Pablo Sarabia vastasivat maalinteosta. Voiton myötä Getafe nousi viidenneksi pisteen päähän Villarrealista.

La Liga torstaina

Granada – Atlético Madrid 1-2 (0-1)
0-1 Diego Costa rp. (38.)
0-2 David Villa rp. (78.)
1-2 Odion Ighalo (90+1.)

Villarreal – Getafe 0-2 (0-1)
0-1 Ciprian Marica (5.)
0-2 Pablo Sarabia (90+2.)

Athletic Bilbao – Elche klo 23

Real Betis – Levante klo 23