FIFA:n pääsihteeri Sepp Blatterin vuosien varrella suustaan päästämistä sammakoista voisi koota kirjan, joka ei olisi edes kovin ohut. Viimeisimmän kohun Blatter aiheutti vertaamalla Lionel Messiä ja Cristiano Ronaldoa.

Messiä Blatter kuvaili ”hyväksi pojaksi”, kun Ronaldo sai puolestaan niskaansa paljon vähemmän mairittelevan mielipiteen.

– Toinen näistä (Ronaldo) on kuin komentaja pelikentällä. Portugalilaisella kuluu enemmän rahaa parturissa, Blatter kuvaili Oxford Unionin haastattelussa.

Kommentti ei mennyt ihan purematta nieltynä läpi Madridissa.

– Tämä vaikuttaa minusta kunnioituksen puutteelta, Realin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoi Marcan mukaan.

– Tiedän että puheenjohtajamme Florentino Pérez on lähettänyt Fifa:lle kirjeen, jossa hän haluaa korjausta sille epäkunnioitukselle, jota on osoitettu ammattilaista pelaajaa kohtaan. Olen täysin samaa mieltä puheenjohtajan kanssa.

Ancelotti painotti, että Ronaldo itse suhtautuu suurella kunnioituksella kaikkiin lajin parissa.

– En ole puhunut tästä Cristianon kanssa. Hän harjoitteli tänään hyvin, kuten tavallista. Hän osoittaa suuruutensa joka päivä. Hän ottaa asiat vakavasti, on ammattilainen ja kunnioittaa kaikkia. Hänen pitää vain jatkaa samalla linjalla.