FIFA:n puheenjohtaja Sepp Blatterin Oxfordissa lausumat vähättelevät sanat Cristiano Ronaldosta ovat nousseet päivän puheenaiheeksi Espanjassa. Real Madrid otti jo aiemmin asiaan voimakkaasti kantaa pelaajansa puolesta ja nyt portugalilainen itse on myös avannut sanaisen arkkunsa.

Realin ja Portugalin maajoukkueen ehdoton avainpelaaja oli syystäkin loukkaantunut Blatterin vähintäänkin harkitsemattomista sanoista, joissa tämä viittasi Ronaldon viihtyvän paremmin parturissa kuin kentällä. Tilaisuudesta kuvattu video levisi tiistaina kulovalkean lailla.

– Video osoittaa selvästi sen kunnoituksen ja arvostuksen, jota FIFA:lla on minua, seuraani ja maatani kohtaan, Ronaldo totesi kitkerästi Facebook-sivuillaan.

– Tämä selittää paljon. Toivotan herra Blatterille terveyttä ja pitkää elämää ja olen varma, että hän jatkossakin pääsee todistamaan, ansaitusti, omien suosikkijoukkueittensa ja -pelaajiensa menestystä, Ronaldo jatkoi sarkastisesti.