Málagaa vietiin kotikentällään La Rosaledalla lauantaina kuin mätää kukkoa Celta de Vigon takoessa taululle rumat 0-5-lukemat. Pari päivää harjoituskentällä tapahtumaa sulatellut joukkue on kapteeni Weligtonin mukaan päässyt sinuiksi tilanteen kanssa ja kaikki on valmiina tiistain vierasotteluun Espanyolia vastaan.

– Meillä on ollut aikaa miettiä lauantain tappiota ja olemme nyt keskittyneet voittamaan Espanyolin ja palaamaan kotiin kolmen pisteen kanssa.

– Kun asiat eivät suju oikein, meidän pitää tehdä kovemmin töitä. Kuinka kentällä esiinnymme riippuu meistä itsestämme, mutta nyt on olennaista päästä voittoihin taas kiinni niin pian kuin mahdollista, Weligton totesi MCF TV:n haastattelussa.

Málagan päävalmentaja Bernd Schuster on nöyryytyksen jälkeen tyytyväinen edes siihen, että kasvojen pesuun mahdollisuus tulee näin nopeasti.

– Se että seuraava peli on edessä näin pian, ei voi olla kuin hyvä asia. Meidän täytyy nyt korjata asiat tiistaina ja keskittyä kolmen pisteen ottamiseen Espanyolia vastaan, Schuster totesi Málagan verkkosivuilla.