Nousijajoukkue Villarreal palasi tappion jälkeen takaisin voittokantaan voitettuaan Valencian selvästi 4-1. Voitto nosti Villarrealin 20 pisteeseen, joten kolmannella paikalla oleva Real Madrid on vain kahden pisteen päässä.

Meksikolainen Giovani dos Santos oli monessa mukana. Hän syötti Ikechukwu Uchen tekemän 1-0-maalin ja teki itse Villarrealin kolmannen ja neljännen osuman. Lisäksi dos Santos ehti epäonnistua rangaistuspotkussa toisen puoliajan ensi minuuteilla. Voittomaaliksi jäänyt 2-0-osuma merkittiin Hernán Pérezille. Valencian ainokaisesta vastasi Ricardo Costa.

Sunnuntain ensimmäisessä La Liga -ottelussa Sevilla kaatoi Osasunan Ivan Rakiticin ja Jairo Samperion maaleilla 2-1. Antoine Griezmann oli puolestaan kahdella maalillaan Real Sociedadin sankari, kun baskijoukkue voitti Almerían maalein 3-0. Tappio tietää sitä, että 10 kierroksen jälkeen Almería on yhä ilman voittoa.