Elche kärsi lauantai-iltana 0-1-tappion Granadalle ja koki myös toisen takaiskun, kun kärkimies Richmond Boakye loukkaantui vakavan näköisesti. Rajun iskun päähänsä saanut ghanalainen kiidätettiin sairaalaan, jossa hän on ainakin maanantaihin saakka.

Juvetuksesta lainalla oleva Boakye törmäsi rajusti ”El Granan” maalivahdin Roberton kanssa ottelun loppuhetkillä ja menetti tajuntansa yhteentörmäyksen seurauksena hetkeksi. Elchen tiedotteen mukaan Boakye on sairaalassa edelleen tarkkailtavana, mutta hänen toivotaan palaavan pian joukkueen riveihin täydessä kunnossa.

20-vuotias Ghanan maajoukkuehyökkääjä on aloittanut kauden Elchessa hyvin. Italiassa hän ei ole sen enempää Juventuksessa kuin aiemmin Genovassa saanut vielä kunnon mahdollisuutta, mutta kaksi kautta lainalla Serie B:n Sassuolossa ovat kumpikin tuoneet kaksinumeroisen määrän osumia ja sama tahti on ainakin toistaiseksi jatkunut myös La Ligassa.