Lauantain ensimmäisessä La Liga -ottelussa olisi voinut laittaa jaot uusiksi. Celta Vigo tyrmäsi Málagan maalein 5-0. Maalintekoyritykset merkittiin Celtalle 15-6 ja maalia kohti suuntautuneet laukaukset 8-1.

Alex López aloitti maalinteon jo kuudennella minuutilla. Augusto Fernández lisäsi vieraiden johdon kahteen maaliin 23. minuutilla. Toisella puoliskolla maalinteossa onnistuivat tässä järjestyksessä López toistamiseen, Nolito ja lopuksi vielä Charles.

Sarjataulukossa Celta ja Málaga ovat peräkkäisillä sijoilla 14 ja 15. Molemmilla on kymmenen kierroksen jälkeen kasassa yhdeksän pistettä.

Kierroksen avausottelussa Real Valladolid oli lähes yhtä tyly vieras Rayo Vallecanolle. Valladolid voitti ottelun Patrick Ebertin, Javi Guerran ja Daniel Larssonin maaleilla 3-0.