FC Barcelonan puolustaja Adriano sanoi olevansa helpottunut, ettei Mesut Özil ole enää tekemässä tuhojaan Real Madridin paidassa. Özil pelasi Real-vuosinaan erityisen hyvin yhteen Cristiano Ronaldon kanssa.

– On helpotus, ettei Özil ole Real Madridissa. Hän on pelaaja, joka on näyttänyt tärkeytensä kentällä. Kun hän ei ole, häntä kaivataan. Meille se on etu, ettei hän ole enää Madridissa, Adriano sanoi.

– Özil lähti, mutta he ovat hankkineet tilalle erittäin hyvän pelajaan (Gareth Bale). Gareth on ollut vakuuttava Valioliigassa ja hän tekee aikanaan tuhojaan (Espanjassa). Mutta kuka tahansa Realin pelaajista voi ratkaista ottelun.

– Meillä on omat vahvuutemme ja heikkoutemme. Yritämme hoitaa velvollisuutemme, eli ottaa kolme pistettä, Adriano päätti.

Barcelona isännöi Real Madridia Camp Noulla lauantaina. Ottelu alkaa klo 19.00.