Valencian ja St. Gallenin välisessä Eurooppa-liigan ottelussa ei tarvinnut jännittää kovin kauan voittajan puolesta. Valencia eteni reilussa puolessa tunnissa 4-0-johtoon ja voitti lopulta maalein 5-1.

Paco Alcacer avasi maalihanat laukomalla Pablo Piattin paluupallon maaliin. Toisessa maalissa St.Gallenilla oli epäonnea, sillä Federico Cartabian laukaus muutti suuntaa sveitsiläisjoukkueen puolustajasta. Maalivahti Daniel Loparin heikosti edennyt ilta synkkeni entisestään puolen tunnin kohdalla, kun Cartabian laukaus painui toistamiseen luvattoman helposti maaliin.

4-0-maali oli Valencian puolustajien käsialaa. Victor Ruiz puski keskityksen takatolpalta maalin eteen, josta Ricardo Costa jatkoi pallon päällään maaliin. Sergio Canales lisäsi vapaapotkusta kotijoukkueen johtoa entisestään, kunnes Stephane Nater onnistui iskemään lohtukavennuksen maalin edestä.

Voiton myötä Valencia on A-lohkossa toisena heti Swansean jälkeen. Swansea on kerännyt kolmesta ottelusta seitsemän ja Valencia kuusi pistettä. St. Gallen on kolmessa pisteessä.

Eurooppa-liiga torstaina

Real Betis – Guimarães 1-0 (0-0)
1-0 Álvaro Vadillo (51.)

Slovan Liberec – Sevilla 1-1 (1-0)
1-0 Michal Rabusic (20.)
1-1 Vitolo (88.)

Valencia – St. Gallen 5-1 (4-0)
1-0 Paco Alcacer (12.)
2-0 Federico Cartabia (21.)
3-0 Federico Cartabia (30.)
4-0 Ricardo Costa (33.)
5-0 Sergio Canales (71.)
5-1 Stephane Nater (74.)