Atlético Madridin juniorikoulussa jalkapallo-oppinsa saanut 21-vuotias kongolainen Cedrick Mabwati on ehtinyt siirtyä Numancian kautta Real Betisin riveihin, mutta seuraa entistä seuraansa tarkkaan – ja tällä hetkellä suurella kunnioituksella.

Mabwati uskoo, että Atléticolla on tällä kaudella tilaisuus lyödä kiilaa kaksikon Barcelona – Real Madrid väliin, jopa lyödä nämä. Tärkeä osuus tässä on laiturin näkemyksen mukaan päävalmentaja Diego Simeonella.

– ”El Cholon” tulon jälkeen asiat ovat sujuneet erittäin hyvin.e ovat löytäneet avaimet. Pelaajat ovat kuin koneita ja sen huomaa selvästi kentällä. He ovat mestariehdokkaita, Mabwati sanoo suoraan Mundo Deportivolle.

– He tekevät asioita oikein ja voivat jatkaa samaa kauden loppuun saakka. Näen heidä mahdollisina sarjan voittajina. Mestarien liigassa voi olla vaikeampaa kaksiosaisissa otteluissa. Jos minun pitäisi lyödä vetoa, sanoisin että ”Atleti” voittaa liigan.

Atlético ja Betis kohtaavat viikonlopun kierroksella.