Celta Vigo kärsi maanantaina kotonaan tappion Levanten ja majailee La Ligan sarjataulukossa viimeistä edellisenä. Tilanne sai päävalmentaja Luis Enriquen tarjoutumaan jo jättämään tehtävänsä, mikäli seura näin parhaaksi katsoo.

Celtan puheenjohtaja Carlos Mourino nousi kuitenkin nopeasti päävalmentajan tueksi ja vakuutti, että Luis Enrique jatkaa tehtävässään kuten tähänkin saakka.

– Totta kai olemme huolissamme näistä tuloksista, mutta olisimme vielä enemmän huolissamme jos näkisimme että joukkue ei ole kilpailukykyinen, Mourino sanoi espanjalaismedialle.

– Luotamme täysin valmentajaan, aivan kuten kauden alussa. Hän on sanonut alusta saakka, että jos joku ei pidä häntä sopivana valmentajana, hän on valmis astumaan sivuun ja siitä olemme jo sinällään kiitollisia. Luis Enrique ei yllätä minua valmiudellaan yhteistyöhön seuran parhaaksi. Saimme hänet Celtaan aikanaan hänen oman uhrautuvaisuutensa myötä ja nyt hän osoittaa samaa valmentajana.

Puheenjohtaja halusi ennemmin kääntää puheen seuran ja joukkueen tulevaisuuteen.

– Tammikuun siirtomarkkinat? Meidän täytyy lähipäivinä keskustella valmentajan kanssa siitä mitkä pelipaikat tarvitsevat vahvistusta. Toisaalta – lukuun ottamatta Getafe-ottelua ja avauspuoliaikoja Betisia ja Atlético Madridia vastaan – joukkue on pelannut hyvin ja tällä tasolla pelaten pisteitäkin alkaa tulla, Mourino vakuutti.