Real Betis voitti Eurooppa-liigan lohkovaiheen kolmannella kierroksella Guimarãesin niukasti 1-0. Voitto saattoi olla elintärkeä, sillä Betis nousi voiton myötä lohkon kakkospaikalle. Sekä Betisillä että lohkoa johtavalla Lyonilla on viisi pistettä, Guimarãesilla neljä.

Betisin ja Guimarãesin välisen ottelun ainoa maali nähtiin 51. minuutilla. Álvaro Vadillo käytti palloa Joan Verdúlla, sai pelivälineen takaisin ja laukoi tarkasti yläkulmaan.

Sevilla nappasi omassa ottelussaan pisteen Slovan Liberecin vieraana. Espanjalaisjoukkue joutui takaa-ajaksi 20 minuutin kohdalla, kun Michal Rabusic vei kotijoukkueen johtoon. Vitolo nousi andalusialaisten sankariksi tasoittamalla pelin loppulukemat 1-1:een kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa. Sevillan urakka helpottui 78. minuutilla Premysl Kovarin lennettyä punaisen kortin myötä suihkuun.

Kärkikamppailusta saatu piste piti Sevillan lohkokärjessä seitsemällä pisteellä. Liberecillä on kasassa viisi ja Freiburgilla kaksi pistettä. Estoril pitää perää yhdellä pinnalla.

Eurooppa-liiga torstaina

Real Betis – Guimarães 1-0 (0-0)
1-0 Álvaro Vadillo (51.)

Slovan Liberec – Sevilla 1-1 (1-0)
1-0 Michal Rabusic (20.)
1-1 Vitolo (88.)

Valencia – St. Gallen klo 22.05