Dortmundin ja Saksan maajoukkueen keskuspuolustaja Mats Hummels on kiistänyt olevansa ensi kesänä siirtymässä Barcelonaan tai edes harkitsemassa sellaista.

Viime viikolla Bild-lehti tiesi Barcelonan haluavan 24-vuotiaan topparin ja olevan valmis maksamaan tästä 35 miljoonaa euroa. Samassa jutussa kerrottiin, että Dortmund olisi valmis päästämään miehen tällä hinnalla.

Hummels kertoi tiistain voitokkaan Arsenal-ottelun jälkeen kuitenkin, että ei ole siirtymässä mihinkään.

– Näissä tarinoissa ei ole totuuden siementä. Borussia Dortmund ei tiennyt asiasta mitään. Minä tai edustajani emme tienneet asiasta mitään. Se on vain tarina, jonka joku on keksinyt nostattaakseen kohua, Hummels kommentoi Sky Sportsille.

– Luin juuri uutisen, että Ilkay Gündogan ja Thomas Müller siirtyvät Barcelonaan. He kävivät kaupungissa ja viettivät siellä iltaa. Ei mennyt kuin hetki, niin lehdissä väitetään heidän siirtyvän sinne. Sama kävi minullekin viime huhtikuusa. Kolme päivää reissun jälkeen siirtohuhu oli lehdessä.

Hummelsilla on Dortmundin kanssa sopimus voimassa kesään 2017 saakka.

Kirjoittaja: Kai Lintinen