Atlético Madridille ei tunnu löytyvän pysäyttäjää. Diego Simeonen ryhmä nappasi Mestarien liigan kolmannella pelikierroksella kolmannen voittonsa. Tiistai-iltana Atléticon jyrän alle jäi Austria Wien lukemin 3-0.

Vieraat osoittivat kotijoukkueelle kaapin paikan jo kahdeksannella peliminuutilla. Koke vapautti keskeltä Filipe Luisin ja Raul Garcían läpi. Luis pelasi tyhjän maalin Garcíalle, jolla oli helppo työ viedä Atlético johtoon.

20 minuutin kohdalla Diego Costa ratkaisi ottelun pitkän soolokuljetuksen päätteeksi. Ihme kyllä, osuma oli Costalle vasta kauden ensimmäinen Mestarien liigassa. Sama mies viimeisteli loppulukemat 3-0:aan toisella puoliajalla. Tällä kertaa Costa, García ja vaihdosta tullut Emiliano Insua repivät Austria Wienin puolustuksen hajalle.

Lohkon toisessa ottelussa Zenit kaatoi Porton 1-0, joten Atléticon jatkopaikka alkaa näyttää melko varmalta. Kakkospaikasta käydään tiukkaa taistelua, sillä Zenitillä on neljä ja Portolla kolme pistettä. Austria Wien on kerännyt yhden pisteen.