Athletic Bilbao nousi maanantaina sarjataulukossa kuudenneksi voitettuaan Villarrealin maalein 2-0. Athletic iski ottelun maalit, Villarreal kunnostautui ulosajojen puolella.

Kotijoukkueen etsikkoaika löytyi puolen tunnin jälkeen. Ensin Mikel Rico iski pallon ohi Villarreal-maalivahti Sergio Asenjon. Pari minuuttia myöhemmin samassa tempussa onnistui Aritz Aduriz. Bruno Soriano tuhosi viimeistään Villarrealin haaveet pisteistä otettuaan punaisen kortin ensimmäisen puoliskon lisäajalla.

Maanantain toisessa ottelussa Levante haki pisteet Celta Vigon vieraana maalein 1-0. Maaliton tasapeli näytti vääjäämättömältä, kunnes Pape Diop aloitti Levanten juhlat 89. minuutin maalillaan. Levante nousi voitolla neljän pisteen päähän Villarrealista. Celta Vigo jatkaa toiseksi viimeisenä.

La Liga maanantaina

Celta Vigo – Levante 0-1 (0-0)
0-1 Pape Diop (89.)

Athletic Bilbao – Villarreal 2-0 (2-0)
1-0 Mikel Rico (33.)
2-0 Aritz Aduriz (35.)