Sevilla johti pitkään 2-0 ottelua Real Valladolidia vastaan. Lopulta pisteet tasattiin, kiitos Manuchon ja Patrick Ebertin viime hetken maalien.

Sevilla sai otteluun unelma-alun, kun Carlos Bacca laukoi vierasjoukkueen johtoon ensimmäisellä peliminuutilla. Alberto Moreno lisäsi Sevillan johtoa puolen tunnin kohdalla. Kulmapotkun jälkitilanteesta pallo pomppi Morenolle, joka ampui etukulmasta sisään.

81. minuutilla tapahtui vihdoin myös toisessa päässä. Carlos Peña keskitti vasemmalta Manucholle, joka puski kavennuksen 1-2:een. Kolme minuuttia myöhemmin Ebert kierrätti vapaapotkunsa vastustamattomasti ohi Sevilla-vahti Diego Mariñon.

Valladolidille piste oli tärkeä taistelussa putoamista vastaan. Sevilla puolestaan jatkaa sijalla 10. Kärki on karannut jo 15 pisteen päähän.