Barcelonan keskikentältä lähti kesällä Thiego Alcântara Bayern Müncheniin ja seura varautuu Mundo Deportivon mukaan vähitellen myös siihen, etteivät Xavi Hernández ja Andrés Iniestakaan pelaa ikuisesti. Xavilla on ikää 33 vuotta ja Iniestallakin 29 – lisäksi Iniestan ympärillä on liikkunut sittemmin kumottuja siirtohuhuja.

Lehden tietojen mukaan Barça on tehnyt hankintalistan nimenomaan pitkällä tähtäimellä ja listalla on kolme nimeä.

Listan ykkösenä on Mundo Deportivon mukaan Borussia Dortmundin İlkay Gündoğan. Kaksi muuta nimeä ovat Atlético Madridin Koke Resurrección ja Arsenalin Jack Wilshere. Kolmikosta Gündoğan on 22-vuotias ja Koke sekä Wilshere 21-vuotiaita, joten suunnitelmien toteutuessa Barçalla olisi ainakin periaatteessa keskikentälle laatupelaajia moniksi vuosiksi eteenpäin.

Seura ei ole vahvistanut tai kumonnut tietoja millään tavalla.