Málaga on solminut jatkosopimuksen todellisen seuraikonin, laitapuolustaja Jesús Gámezin kanssa. Gámezin vanhakin, vasta viime keväänä sorvattu sopimus oli voimassa kesään 2016 saakka, mutta nyt sitä on seuran verkkosivujen mukaan jatkettu vielä vuodella eteenpäin.

Gámezilla ei ole ikää vasta kuin 28 vuotta, mutta oikean laitapuolustajan tontilla operoiva pelimies kuuluu jo kalustoon seurassa. Debyyttinsa ykkösjoukkueessa Gámez teki jo vuonna 2005 ja joukkueen vakiokasvoihin kuuluva pakki on pelannut jo yli 250 virallista ottelua Málagan riveissä.

Fuengirolasta syntyisin oleva Gámez vaihtoi kotikaupunkinsa seuran riveistä naapurikaupungin suurempaan seuraan jo vuonna 2000 ja on edustanut Málagaa siitä lähtien. Joukkueen kapteenina hän toiminut kaudesta 2011-12 lähtien.

Málagassa erittäin arvostettu puolustaja ei suuren yleisön silmissä ole koskaan noussut samaan arvoon kuin omiensa keskuudessa. Osaltaan tämä voi johtua siitä, että Gámezia ei juuri otsikoissa nähdä ainakaan maalintekijänä, sillä La Ligassa mies on uransa aikana iskenyt toistaiseksi yhden ainoan osuman.