Real Betisin ja Elchen välinen ottelu jatkoi sunnuntain ulosajojen putkea. Elchen Domingo Cismasta tuli kolmas sunnuntaina punaisen kortin saanut pelaaja. Ulosajo ei juurikaan Elcheä hidastanut, sillä joukkue nappasi pisteet matkaansa 2-1-voitolla.

Elchen onneksi Manu del Moral ja Fidel ehtivät osua Betis-maaliin ennen Cisman ulosajoa. Jorge Molinan kavennuksen lisäksi Betis loi 14 maalipaikkaa, mutta tasoihin Betis ei päässyt.

Aiemmassa ottelussa Rayo Vallecano teki saman tempun kuin Elche ja nousi ylös kellarikerroksesta voittamalla Almerían vieraissa 1-0. Ottelun ainoan maalin iski Álex Gálvez. Voitto oli Rayolle makea, sillä Saúl Ñíguez oli ajettu kahden varoituksen myötä suihkuun varttia aiemmin. Tappio synkensi entisestään Almerían kautta. Joukkue on yhä ilman voittoa yhdeksän kierroksen jälkeen.

La Liga sunnuntaina

Granada – Getafe 0-2 (0-0)
0-1 Jeison Murillo om. (47.)
0-2 Pedro Leon (55.)

Almería – Rayo Vallecano 0-1 (0-0)
0-1 Álex Gálvez (78.)

Real Betis – Elche 1-2 (1-2)
0-1 Manu del Moral (29.)
0-2 Fidel (34.)
1-2 Jorge Molina (41.)

Real Valladolid – Sevilla klo 22