Rayo Vallecano sai ikäviä uutisia viikonlopun alla, kun puolustaja Zé Castro loukkaantui joukkueen harjoituksissa perjantaina. Tarkemmat tutkimukset paljastivat repeämän reisilihaksessa ja alustavien tietojen mukaan edessä on ainakin neljän viikon lepo.

Portugalin maajoukkuessakin esiintynyt 30-vuotias toppari siirtyi Rayoon kesällä Deportivo la Coruñasta, mutta ei ole alkukaudesta onnistunut täysin vakiinnuttamaan paikkaansa aloituskokoonpanossa. Zé Castron poissaolo jättää päävalmentaja Paco Jemezin vaihtoehdot takalinjoille kuitenkin entistä vähemmälle.

Zé Castro on pelannut Espanjassa jo vuodesta 2006 asti, mutta ei ole sen enempää Atlético Madridissa, Deportivossa kuin nyt Rayossakaan missään vaiheessa noussut täysin vakiomieheksi, vaikka sarjaotteluita Espanjassa on takana jo pitkälti toista sataa.