Maajoukkuetauon jälkeiset ottelut ovat perinteisesti olleet hankalia FC Barcelonalle. Niin tälläkin kertaa. Carles Puyolin paluuottelu meni pipariksi, kun Barcelona jäi maalittomaan tasapeliin Osasunan vieraana.

– Osasuna puolusti todella hyvin. Meillä oli paikkoja, mutta viimeistely ontui. Tänään ei vain onnistunut, Puyol sanoi ottelun jälkeen.

Kauden aiemmissa otteluissa Barcelona on onnistunut pääsemään aktiivisesti maalipaikoille. Osasunaa vastaan Barca oli tehoton ja kaikin puolin vaisu. Joukkue pääsi vain pariin kertaan hätyyttelemään tosissaan Osasunan maalia. Kenties paras paikka siunaantui Cesc Fàbregasille, jonka laukaus suuntautui yli maalin.

– Olemme todella tyytyväisiä pisteeseen. Barcelona ei päässyt juurikaan paikoille, Osasunan Francisco Puñal kommentoi.

Barcelonan päävalmentaja Gerardo Martino päästi loukkaantumisesta toipuneen Lionel Messin kentälle 68. minuutilla. Argentiinalainen pääsi kertaalleen maalipaikkaan muttei saanut kunnollista laukausta aikaiseksi.

Tasapelin myötä Atléticolla on mahdollisuus nousta sarjakärkeen, mikäli se voittaa oman ottelunsa.

La Liga lauantaina

Real Madrid – Málaga 2-0 (0-0)
1-0 Ángel di María (46.)
2-0 Cristiano Ronaldo rp. (90+1.)

Valencia – Real Sociedad 1-2 (0-1)
0-1 Antoine Griezmann (41.)
0-2 Rubén Pardo (59.)
1-2 Dorlan Pabón (90+4.)

Osasuna – Barcelona 0-0

Espanyol – Atlético Madrid klo 23