Maajoukkuetauko on takana ja La Liga jatkuu. Real Madrid isännöi lauantaina Málagaa. Onko vierailla saumaa yllätykseen?

Loukkaantumiset

Real Madrid

Xabi Alonso
Gareth Bale (mahdollisesti pelikunnossa)

Málaga

José Manuel Casado

Edelliset ottelut

Real Madrid

Levante – Real Madrid 2-3 (La Liga)
Real Madrid – FC Kööpenhamina 4-0 (Mestarien liiga)
Real Madrid – Atlético Madrid 1-0 (La Liga)

Málaga

Málaga – Osasuna 0-1 (La Liga)
Real Valladolid – Málaga 2-2 (La Liga)
Málaga – Almería 2-0 (La Liga)

Edellinen keskinäinen ottelu

Real Madrid – Málaga 6-2 (La Liga, 8.5.2013)

Arvio

Maajoukkuetauon aikana Real Madridin ympärillä on vaihteeksi kuohunut. Madridilaislehti Marca uutisoi, että Gareth Balella on selän välilevyvamma, joka on luultua vakavampi. Real Madrid luonnollisesti kiisti, että mistään vakavasta olisi kyse. Oli miten oli, Bale on toistaiseksi pelannut loukkaantumisten takia vain kolmessa ottelussa, eikä pelikunnosta ole lauantainakaan takeita.

Sami Khedira sai palstatilaa ilmoittamalla, että espanjalaismedia ottaa hänet aina syntipukiksi, kun Real Madridilla menee huonosti. Kolmanneksi Iker Casillas pudotti todellisen pommin sanomalla, että kolmen kuukauden kuluttua hän saattaa olla halukas vaihtamaan seuraa.

Kaiken härdellin keskellä päävalmentaja Carlo Ancelotti on mitä todennäköisimmin työskennellyt aamusta iltaan, jotta Real Madrid saisi Barcelonan ja Atléticon pelillisesti kiinni. Isot joukkueet tyypillisesti kompastelevat maajoukkuetauon jälkeisissä peleissä, joten nyt on Realin oltava tarkkana. Vaikka Málaga heikentyi kesällä, se pystyy silti kaatamaan suurempiaan. Oman mausteensa otteluun tuo Isco, joka pelaa vanhaa seuraansa vastaan.

Edellinen kohtaaminen lienee molemmilla joukkueilla hyvin muistissa, sillä Real murskasi Málagan toukokuussa Bernabéulla peräti 6-2. Ihan samanlaista ei ole luvassa, mutta paljon pitää tapahtua, että Málaga ryöstäisi pisteitä.