Willy Caballero teki minkä pystyi ottelussa Real Madridia vastaan. Lukuisista torjunnoista huolimatta Real voitti Málagan maalein 2-0.

Ensimmäisistä minuuteista lähtien oli selvää, kumpi hallitsee ottelua. Cristiano Ronaldo paukutti pallon poikkipuuhun jo muutaman minuutin pelin jälkeen. 21. minuutilla avaukseen noussut nuori hyökkääjä Álvaro Morata toimitti pallon maaliin, mutta tilanne liputettiin paitsioksi. Sama mies pääsi puskemaan varttia myöhemmin vapaasta paikasta, Caballeron erinomainen reaktiotorjunta piti tilanteen yhä maalittomana.

Toisella puoliskolla tahti kiihtyi entisestään. Ángel di María vei välittömästi tauon jälkeen Realin johtoon. Lopullista niittiä saatiin odottaa ottelun loppuhetkille, sillä Caballero torjui vuorotellen Iscon, Ronaldon, vaihdosta tulleen Jesén ja Marcelon yritykset. Yhteensä Caballerolle merkittiin 13 torjuntaa.

Pelikellon näyttäessä täyttä aikaa Gareth Bale kaatui rangaistusalueella. Kontakti Weligtonin kanssa oli vähintäänkin kyseenalainen, mutta pallo vihellettiin joka tapauksessa pilkulle. Vaikka Caballero aavisti oikeaan suuntaan, Ronaldon tarkka laukaus painui alakulmaan.

Voiton myötä Real nousi ainakin hetkellisesti kahden pisteen päähän Barcelonasta ja Atlético Madridista, jotka pelaavat omat ottelunsa myöhemmin lauantaina.