Málagan päävalmentaja Bernd Schuster palaa lauantaina Santiago Bernabéulle ensi kertaa sitten vuoden 2008, jolloin hän sai lähtöpassit Real Madridin päävalmentajan paikalta. Jo pelaajana Espanjan suurseurat kiertänyt saksalainen ohjeistaa tulevaisuuttaan aprikoivaa Real-legenda Iker Casillasta avartamaan mieltään.

Casillas on toistaiseksi pysynyt uskollisena Realille huolimatta jäämisestään kakkosmaalivahdin rooliin. Schuster uskoo kuitenkin, että uusien haasteiden etsiminen olisi nyt oikea ratkaisu.

– Elämässä on enemmänkin kuin Real Madrid, Schuster sanoi lauantain ottelun alla lehdistötilaisuudessa Marcan mukaan.

– Hän osaa kuitenkin suhtautua asioihin järkevästi. Kovin mahdollinen paikka on, kun pelaaja joka on voittanut kaiken, putoaa pelaavasta kokoonpanosta. Jalkapallo ei kuitenkaan koskaan jätä ketään pinteeseen, aina on olemassa ratkaisu. Iker on siinä iässä, että hän voi vielä siirtyä ja pelata suuressa seurassa.

Schusterilta tivattiin vielä uudestaan, kehottaako hän Casillasta siirtymään muualle.

– Näinhän minä sanoin. On muita paikkoja, muita huippuseuroja joissa hän voi pelata; kun on tahtoa, on myös ratkaisu. Ymmärrän että tilanne on vaikea, koska kyseessä on seura jota hän on edustanut koko ikänsä. Mutta kun yksi ovi sulkeutuu jalkapalloissa, toinen aukeaa – katsokaa Raúlia tai (Victor) Valdésia. Sitä on jalkapallo, jokaiselle on siinä paikkansa.

Lue myös Real – Málaga –otteluennakko.