Nivusvamman kanssa tuskaileva Real Madridin keskikenttämies Xabi Alonso joutuu näillä näkymin jättämään väliin myös edessä olevan kauden ensimmäisen El Clásicon Barcelonaa vastaan. Alonso painottaa, ettei halua kiirehtiä paluunsa kanssa.

– En aseta mitään päivämäärää, tämä on hankala vamma. Edistystä on tapahtunut, mutta en ole vielä aivan pelikunnossa, keskikenttämies sanoi Marcan mukaan.

Xabi Alonso myöntää, että otteluitten ja harjoitusten seuraaminen sivusta ei ole ollut helppoa.

– Kun kausi on käynnissä, se on vaikeaa. Joukkue on hyvässä lennossa ja minä en voi tehdä juuri mitään. Puhun fysioterapeuttien kanssa joka päivä, emme halua nyt kuitenkaan tehdä mitään vääriä liikkeitä.

– Jalkapallo näyttää paljon helpommalta sivusta, on paljon helpompi muodostaa mielipide pelistä, Alonso naurahti.

Alonso odottaa paitsi omaa paluutaan kentille, myös joukkueen osalta paljon kuluvan kauden osalta. Päävalmentajaksi kesällä tullut Carlo Ancelotti on yksi tekijöistä, joiden varaan Alonso rakentaa optimisminsa.

– Kun hän puhuu meille, sen huomaa, että hän on pelannut itse, Alonso sanoo.

– Perusta on kunnossa ja muutama hyvän hankinnan myötä joukkue näyttää nyt hyvältä ja tulevaisuus lupaavalta.