FC Porton kolumbialaishyökkääjä Jackson Martínezin nimi liitetään yhä tiiviimmin Real Madridiin viimeistään ensi kautta ajatellen. Martínez on ollut muun muassa Manchester Unitedin ja Napolinkin kiinnostuksen kohteena, mutta toistaiseksi Porto on kieltäytynyt hyväksymästä tarjouksia kärkimiehestä.

Martínezin siirtosumman arvellaan tällä hetkellä liikkuvan 40 miljoonassa eurossa, mutta mahdollinen kesään 2018 ulottuva jatkosopimus Porton kanssa nostaisi lunastushinnan jopa 60 miljoonaan.

Uusi paranneltu sopimus on ollut käytännössä pöydällä valmiina ja elokuusta lähtien, mutta Marcan tietojen mukaan viime kaudella 26 maalia Portolle iskenyt Martínez on ollut haluton allekirjoittamaan sitä, mikä vain yllyttää huhuja siirtymisestä vielä suurempiin ympyröihin.

Tällä kaudella jo seitsemän maalia yhtä monessa ottelussa viimeistellyt Martínez nähdään myös ensi kesän MM-lopputurnauksessa Kolumbian varmistettua kisalippunsa.