Real Madridin Sami Khedira ei ole tyytyväinen espanjalaismedian tapaan käsitellä häntä. Saksalainen on sitä mieltä, että häntä syytetään joukkueen huonoista esityksistä.

– En ole koskaan median suosikki Espanjassa. Ennen kauden alkua minun ennakoitiin olevan penkillä tai katsomossa, ja nyt minusta on taas tehty syntipukki. Vaikka pelaisin hyvin, minut arvioidaan huonoksi, Khedira sanoi Kickerille.

– En ole espanjalainen, en maksanut kovin paljon ja olen (José) Mourinhon ostos. On sääli, että minua kohdellaan näin, mutta ei se tee minusta onnetonta. Median ei tarvitse rakastaa minua, vaadin vain kunnioitusta, jota ei tällä hetkellä ole.

Khedira sivalsi samalla myös seurajohtoa kommentoimalla Mesut Özilin myyntiä Arsenaliin.

– Moni pelaaja on surrut Özilin lähtöä, minä mukaan lukien. Mesutin kaltaisen pelaajan menettäminen heikentää joukkuetta.