Real Betisin kausi La Ligassa on alkanut alle odotusten, mutta päävalmentaja Pepe Melin asema ainakin joukkueen kannattajien keskuudessa on vakaa. Mel itse lupaa kannattajien saavan myös vastinetta kauden edetessä.

– Tiedän että Betisin kannattajilla on täydellinen luottamus valmentajaan, enkä aio antaa heille aihetta menettää tuota luottamusta, Mel sanoi Betisin verkkosivuilla.

– Lupasin kauden alkaessa, että edessä on hyvä kausi ja sellaisen aiomme tästä tehdä.

Melin mukaan nousu on kuitenkin aloitettava heti ja viikonloppuna edessä oleva pisteen päässä edellä sarjataulukossa olevan Elchen kohtaaminen on hänen mukaansa hyvä paikka lähteä nousuun.

– Heidän voittamisensa nostaisi meidät hyviin asemiin sarjataulukossa. Kausi on vasta alkanut ja aikaa korjata asiat on vielä paljon, mutta nyt on hyvä hetki julistaa meidän paluumme [taistelemaan kärkipään sijoituksista].

Kärkimies Ruben Castron loukkaantuminen on syönyt Betisin tehoja alkukaudesta, mutta kaikkea Mel ei edes yritä laittaa tämän piikkiin.

– Luotan täysin niihin pelaajiin jotka ovat käytettävissä, mutta Ruben on kohta palaamassa ja sen jälkeen olemme vielä vahvempia.