Jordi Alban epäonni loukkaantumisten kanssa on antanut Adrianolle tilaisuuden ottaa oma paikkansa Barcelonan pelaavassa kokoonpanossa ja brasilialainen on ollut alkukaudella yksi eniten minuutteja Barҫan paidassa pelanneista.

Adriano itse nauttii tilanteesta.

– Nautin kaikesta todella tällä hetkellä ja fyysisesti olen parhaimmillani. Haluan jatkaa kovaa työntekoa ja osoittaa päävalmentajalle, että hän voi laskea minun varaani, Adriano sanoi Barҫa TV:lle.

Puolustaja myöntää toki saaneensa tilaisuutensa hiukan ikävällä tavalla.

– Jordin loukkaantuminen on antanut minulle mahdollisuuden pelata säännöllisesti ykkösjoukkueessa, Adriano myönsi.

Adriano on itsekin kärsinyt lukuisista loukkaantumisista sen jälkeen, kun hän siirtyi seuraan vuonna 2010. Nyt näyttää kuitenkin valoisalta.

– Olen päässyt eroon niistä epäilyksistä pystynkö pelaamaan kaksi peliä peräkkäin ilman jotain vaivaa tai muuta. Tuntuu että se on nyt takana ja sen tuoman itseluottamuksen myötä nyt tuntuu erittäin hyvältä.

Laitapuolustaja antaa myös varauksetonta ylistystä päävalmentaja Tata Martinolle.

– Hän saa meidät uskomaan taas itseemme. Hän on tuonut joukkueeseen halun luoda painetta vastustajalle ja voittaa pallo takaisin, mikä on erittäin tärkeää. Ehkä tämä korostaminen tänä vuonna on saanut meidät uskomaan, että voimme voittaa jälleen eurocupeissa ja viedä triplan – se on kauden tavoitteemme, Adriano sanoi.

Ensi viikolla 29-vuotispäiväänsä viettävä Adriano on pelannut Espanjassa jo kesästä 2005 saakka. Viiden Sevillan kauden jälkeen edessä oli siirto Barcelonaan, jonka kanssa hän solmi menneenä kesänä kesäkuuhun 2017 saakka ulottuvan jatkosopimuksen.