Valenciassa törmäyskurssille kommenttiensa takia ajautunut ranskalaispuolustaja Adil Rami on yhä todennäköisemmin siirtymässä Serie A:n Milanin riveihin. Tietojen mukaan Rami siirtyisi Milaniin ensin lainalle tammikuussa ja siirto muuttuisi pysyväksi ensi kesänä noin seitsemän miljoonan euron korvauksen myötä.

Valencian puheenjohtaja Amadeo Salvo myöntää julkisuudessa olleiden tietojen olevan oikeansuuntaisia, mutta painottaa ettei mitään ole vielä paperilla.

– Mitään ei ole sovittu lopullisesti sen enempää pelaajan kuin Valencian kanssa. Olemme lähellä ratkaisua, mutta kuten tiedämme jalkapallossa voi tapahtua mitä tahansa, Salvo kertoi espanjalaismedialle.

– Uskon kuitenkin että jos kaikki menee odotetusti, tämä ratkeaa pian, mutta täsmällistä ajankohtaa en pysty sanomaan.

AS:n mukaan Milan olisi jo hyväksynyt Valencian ehdot eli pelaajan täyden palkan maksamisen tammikuusta lähtien ja myös siirtokorvauksen suuruuden. Lehden mukaan myös Rami itse olisi päässyt alustavasti sopuun omista ehdoistaan Milanin kanssa.

Ramin välirikko Valencian kanssa alkoi syyskuussa hänen arvosteltuaan radiohaastattelussa kanssapelaajiaan ja päävalmentaja Miroslav Djukicia ja jouduttuaan tämän myötä määräajaksi kokonaan joukkueen ja seuran toiminnan ulkopuolelle.