Huhut hyökkääjä Karim Benzeman ympärillä pyörivät yhä villimpinä ja espanjalaismedian tietojen mukaan Real Madrid on halukas pääsemään eroon ranskalaishyökkääjästä jo tammikuun siirtoikkunan aikana ja todennäköisin suunta Benzemalle olisi Englannin Valioliiga.

Benzeman siirrosta huhuttiin paljon jo kesällä ja alkusyksyn varsin vaihtelevat esitykset ovat vain kiihdyttäneet huhuja kärkimiehen lähdöstä. Realin uskotaan pyytävän Benzemasta 20 miljoonan euron siirtokorvausta ja halukkaiden ottajien listalla ovat tietojen mukaan ainakin Chelsea ja Arsenal.

Vaihtelevat esitykset ovat asettaneet Benzeman aseman vaakalaudalle Real Madridin ohella myös Ranskan maajoukkueessa. Tukea Benzema saa kuitenkin kanssapelaajiltaan. Eric Abidal ei usko kärkimiehen pudottamisen avauksesta auttavan kumpaakaan joukkuetta parempiin suorituksiin.

– En usko että Karim Benzeman pudottaminen penkille tai katsomon puolella on oikea ratkaisu, Abidal totesi BeInSportille.

26-vuotias Benzema on viimeistellyt Realille alkukaudella kaksi sarjamaalia ja osunut kahdesti myös Mestarien liigassa. Real Madridia hän on edustanut kesästä 2009 lähtien.