Tilanne näytti huonolta Real Madridin kannalta. Jälleen kerran apu löytyi tutusta osoitteesta. Cristiano Ronaldo iski voittomaalin Levantea vastaan neljännellä lisäaikaminuutilla.

Kotijoukkue Levante meni Nabil El Zharin maalilla 2-1-johtoon neljä minuuttia ennen täyttä aikaa. Niin vain Real nousi tasoihin ja ohi. Tasoitusmaalin ampui vaihtomies Álvaro Morata 90 minuutin kohdalla.

Ronaldon maalin jälkeen Real johti ottelua ensimmäistä kertaa, sillä aiemmin Baba Diawara oli vienyt isännät johtoon. 1-1-tasoituksesta vastasi Sergio Ramos.

Voiton myötä Real nousi takaisin kolmanneksi ohi Villarrealin. Ero Barcelonaan pysyi viidessä pisteessä. Tappio oli Levantelle ensimmäinen sitten kauden avauskierroksen.

Päivän aiemmissa otteluissa Elche löi Coron kahdella maalilla Espanyolin 2-1. Rayo Vallecano puolestaan kukisti Real Sociedadin maalein 1-0.