Barcelonan päävalmentaja Gerardo Martino kehui voittoisan Real Valladolid -ottelun jälkeen erityisesti Neymaria. Myös Alexis Sánchez sai positiivisia sanoja osakseen.

– Hän (Neymar) on pelaajana kuin (Lionel) Messi. Ei ole väliä, pelaako hän vasemmalla, oikealla vai keskellä, hän pelaa aina hyvin.

– Neymar dominoi pelin jokaisella osa-alueella ja hän parantaa koko ajan. Kahden kuukauden kuluttua hän on sopeutunut pelisysteemiimme. On todella vaikeaa löytää tällaista pelaajaa tuon ikäisenä, Martino viittasi 21-vuotiaaseen brasilialaiseen.

– Alexis tietää, mitä mieltä olen hänestä pelaajana. Olin sanonut, että haluan nähdä Chilen maajoukkueen Sánchezin. Hän pelasi erinomaisen ottelun, Martino puhui Sánchezista, joka teki kaksi maalia ja syötti yhden.

Kokonaisuutena peli oli Martinon mukaan Barcelonan hallussa. Barca voitti Valladolidin maalein 4-1.