Mestarien liigan alkulohkovaiheen toinen ottelu oli Real Sociedadin kannalta murheellinen. Espanjalaisjoukkue hävisi Sami Hyypiän valmentamalle Bayer Leverkusenille 1-2. Tapa, jolla Sociedad hävisi, oli epäonninen. Leverkusen teki maalin molempien 45-minuuttisten lisäajalla.

Leverkusen aloitti kotonaan terävästi. Lars Bender lakaisi pitkän pallon Son Heung-Minille, mutta Claudio Bravo torjui eteläkorealaisen yrityksen.

Seuraavaksi maalintekoa yritti Simon Rolfes, mutta Bravo veti jälleen pidemmän korren. Stefan Kiessling ehti vielä hukata yhden maalipaikan, kunnes Bravon takana helähti. Sidney Sam keskitti malille, Bravo torjui ensimmäisen puskun, mutta Rolfes venytti koipensa paluupallosta Leverkusenin johtoon.

Toisella puoliajalla Sociedad pääsi paremmin peliin mukaan. Viitisen minuuttia tauon jälkeen pallo vietiin pilkulle, kun Carlos Vela kaadettiin rangaistusalueella. Meksikolainen laukoi itse, Bernd Leno torjui, mutta Vela ehti ensimmäisenä paluupalloon ja tasoitti ottelun.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Velalla oli erinomainen paikka viedä vieraat johtoon, mutta Leno torjui erinomaisesti.

Viisi minuuttia ennen täyttä aikaa Bravo pelasi itsensä pihalle, Kiesslingillä oli edessään maali ilman maalivahtia, mutta Sociedad-puolustus blokkasi laukauksen.

Ottelun ratkaisu nähtiin viimeisestä tilanteesta, kun 85. minuutilla kentälle vaihdettu Jens Hegeler laukoi upean vapaapotkun takayläkulmaan.

Lohkon toisessa ottelussa Shakhtar Donetsk venyi 1-1-tasapeliin Manchester Unitedia vastaan. Sekä Unitedilla että Shakhtarilla on kahden ottelun jälkeen neljä pistettä, Leverkusen seuraa pisteen verran perässä. Sociedad jatkaa toistaiseksi nollakerhossa.