Atlético Madrid jatkoi voittokulkuaan kaatamalla tiistaina Mestarien liigassa Porton tämän Dragãolla maalein 2-1. Nousu tappioasemasta voittoon kotonaan miltei lyömätöntä Portoa vastaan oli hieno sulka hattuun Diego Simeonen miehistölle, mutta hiukan synkkiäkin pilviä taivaalle kertyi ottelun lopussa.

Keskikenttämies Raúl García kolaroi Porton Heltonin kanssa reilu kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä ja nilkutti vaihtoon. Atléticon verkkosivujen mukaan alustavissa tutkimuksissa todettiin oikean nilkan nivelsiteiden vahingoittuneen. Raúl Garcíalla on edessä vielä tarkemmat tutkimukset Madridissa, mutta jo nyt on selvää, että hän on sivussa viikonlopun Celta-ottelusta.

Voitto oli komea, mutta Atléticon leirissä pidetään jalat maassa. Päävalmentaja Simeone painotti jo heti ottelun jälkeen, että keskittymisen pitää siirtyä saman tien jo tulevaan.

– Emme pysähdy miettimään tätä tulosta, se ei hyödytä mitään ja tiedämme kuinka tilanne pitää käsitellä, Simeone painotti seuran verkkosivujen mukaan.

Päävalmentaja sanoi, että joukkueen työn pitää jatkua päivästä toiseen samalla korkealla tasolla.

– Nyt katsomme eteenpäin ja odotamme seuraavaa ottelua Celtaa vastaan täyden katsomon edessä. Meillä on nyt 4-5 päivää aikaa palautua ja keskittyä Celtaan.