Atlético Madrid otti hyvin tärkeän 2-1-vierasvoiton Portosta tiistain Mestarien liiga -ottelussa. Atléticon molemmat maalit syöttänyt Gabi sanoi, että erikoistilannekuvioita on harjoituskentällä sahattu.

– He aloittivat todella vahvasti, mutta emme luovuttaneet. Toinen maali? Käytämme paljon aikaa niiden harjoitteluun. Tätä emme koskaan olleet kokeilleet ottelussa, mutta näin siihen tilaisuuden ja se toimi.

Kahden ottelun jälkeen Atléticolla on kasassa täydet kuusi pistettä. Jatkopaikka alkaa Gabin mukana olla jo lähellä.

– Itseluottamus on korkealla tasolla. Teemme kovasti töitä ja nyt työ alkaa tuottaa hedelmää. Jos voitamme seuraavan ottelun, olemme hyvin lähellä (jatkopaikkaa).

Atléticon toinen keskikenttäpelaaja Cristián Rodríguez iloitsi voitosta, vaikka pelasikin vanhaa seuraansa vastaan.

– Porton voittaminen on hienoa. Se on suuri joukkue, joka on voittanut paljon palkintoja. On totta, että tämä (Porto) on aina minulle toinen koti. Vietin täällä neljä vuotta ja koin hienoja hetkiä. Minulla on yhä paljon ystäviä täällä.