Viimeviikkoisten joukkuekavereitaan ja valmentajaa arvostelevien kommenttiensa myötä myrskyn silmässä ollut ja joukkueen ulkopuolelle määräajaksi suljettu Valencia-toppari Adil Rami on todennäköisesti pelannut viimeisen pelinsä joukkueessa. Rami on palaamassa joukkueen harjoituksiin ensi viikon alussa, mutta tuskin kuuluu enää päävalmentaja Miroslav Djukicin suunnitelmiin.

Vaikka Rami itse pitää kohua liioiteltuna, ei uralle Valencian riveissä ole espanjalaislähteiden mukaan enää jatkoa luvassa. Valencian edustajat kävivät neuvotteluita tilanteesta Espanjan pelaajayhdistyksen kanssa viikolla ja Ramia ei voida enää kieltää osallistumasta harjoituksiin, sillä sulkeminen sivuun on sopimuspelaajan kohdalla mahdollista korkeintaan kymmeneksi päiväksi.

Mitään muitakaan rangaistuksia Ranskan maajoukkuepelaajaa kohtaan ei voida seuran puolelta enää kohdistaa, mutta on täysin eri asia onko Ramilla mitään mahdollisuutta palata pelaavaan kokoonpanoon.

Espanjalaislähteiden mukaan Valencia pyrkii lainaamaan Ramin johonkin toiseen seuraan heti tammikuussa siirtoikkunan auetessa. Kysyntääkin on etenkin Serie A:n suunnalla, sillä 27-vuotiaan pelimiehen palveluksista ovat kiinnostuneita ainakin Inter ja Napoli sekä viimeisimpänä joukkoon liittynyt Roma.