Torstain myöhäisottelussa hyvin kautensa aloittanut Espanyol oli vaikeuksissa El Madrigalilla, kun Villarreal vei voiton maalein 2-1.

Keltainen sukellusvene siirtyi johtoon, kun ottelua oli pelattu alle 30 sekunttia. Hienon kuvion päätteeksi Jérémy Berbet sijoitti pallon rauhallisesti takanurkkaan.

Espanyol piti palloa, mutta Villarreal loi paremmat tilanteet. Ensimmäisellä puoliajalla parhaat paikat siunaantuivat Giovani dos Santosille, joka pääsi kahdesti nokikkain Kiko Casillan kanssa, mutta Espanyol-vahti torjui kummatkin yritykset.

Toisella puoliajalla peli aukesi, ja tilanteita nähtiin kummassakin päässä. Espanyolin painaessa päälle Villarreal iski vastahyökkäyksestä ottelun ratkaisun 67. minuutilla. Canin loistavan esityön ansiosta Jonathan Pereiran ei tarvinnut kuin tökätä pallo tyhjään maaliin.

Sergio García toi upealla osumallaan Espanyolin maalin päähän, mutta Villarrealin johto kesti ottelun loppuun.

Valmentaja Marcelino García Toral on tehnyt hyvää jälkeä Villarrealin peräsimessä. Joukkue ei ole hävinnyt otteluakaan La ligassa ja se pitää hallussaan sarjan neljättä sijaa.

Illan muissa otteluissa Athletic Bilbao kukisti kotonaan Real Betisin maalein 2-1, ja Getafe kaatoi Celta Vigon 2-0.

Real Betis siirtyi toisella puoliajalla Jorge Molinan maalilla johtoon, mutta Óscar De Marcos tasoitti 10 minuuttia myöhemmin ja 82. minuutilla Mikel San José puski baskit voittoon. Athletic on kuuden kierroksen jälkeen sarjassa viidentenä.

Coliseum Alfonso Pérezillä Lisandro López vei kotijoukkueen johtoon ensimmäisen puoliajan lopussa. Puolustajien maalitehtailu jatkui, kun Álvaro Arroyo niittasi toisella puoliajalla loppunumeroiksi 2-0. Voiton myötä Getafe nousi sarjassa yhdeksänneksi Celtan majaillessa kaksi sijaa alempana.

La Liga torstaina

Athletic Bilbao – Real Betis 2-1 (0-0)
0-1 Jorge Molina (62.)
1-1 Oscar De Marcos (73.)
2-1 Mikel San José (82.)

Getafe – Celta Vigo 2-0 (1-0)
1-0 Lisandro López (44.)
2-0 Álvaro Arroyo (50.)

Villarreal – Espanyol 2-1 (1-0)
1-0 Perbet (1.)
2-0 Pereira (67.)
2-1 García (80.)