Barcelonan päävalmentaja Gerardo Martino uskoo, että Andrés Iniesta allekirjoittaa pian jatkosopimuksen seuran kanssa. Martinon mukaan Iniesta on eräänlainen Barcelonan tunnus.

– Jokaisessa seurassa on pelaajia, jotka kuvastavat seuraa. Näen Iniestan Barcelonan tunnuksena. On melko loogista, että hän tekee jatkosopimuksen. Haluamme hänen jäävän.

Aiemmin viikolla Iniesta sanoi, ettei hän ole sodassa Barcelonan kanssa. Sopimusneuvotteluista nousi aiemmin pieni kohu, kun Iniesta hylkäsi Barcelonan tarjouksen.

Espanjalaismediassa on myös ihmetelty Lionel Messin käytöstä. Martino otti Messin vaihtoon Real Sociedadia vastaan pelatun ottelun lopussa. Messi näytti hyvin tyytymättömältä mutta sanoi myöhemmin, ettei hänen tarkoituksenaan ollut loukata Martinoa.

– Tietenkään pelaajat eivät pidä siitä, että heidät otetaan vaihtoon. En kysy heidän mielipidettään rotaatiosta, koska tiedän, mitä he vastaavat. Tärkeintä on, että he ovat kunnossa kauden tärkeimmissä otteluissa, Martino kommentoi.

Martinon mukaan lauantaina pelattava Madridin derby on alkukauden kohokohta.

– Se tulee olemaan hieno peli katsoa. Luonnollisesti se on viikon ottelu. Meidän täytyy tietysti miettiä omia pelejämme. Tärkeintä on voittaa Almería.