Sevilla koki ikävän takaiskun, kun Real Madridista vuoden mittaisella lainalla joukkueessa pelaava nuori venäläislaituri Denis Cheryshev loukkaantui heti ensimmäisessä avauksen ottelussaan.

Cheryshevin ottelu viikolla kesti vain vartin verran ennen kuin takareisi petti ja edessä on torstaina tehtyjen tarkempien tutkimusten mukaan 4-6 viikon toipilasjakso.

Cheryshevin ja Sevillan kannalta ikävää on se, että 22-vuotias venäläinen oli vasta ehtinyt toipua Venäjän maajoukkuetehtävissä elokuussa saamastaan reisivammasta. Samasta vammasta ei kuitenkaan ole kyse, mutta toisaalta uusi vamma on ensiarvioiden mukaan edellistä vakavampi.

Lisäksi Sevillalta on viikon verran sivussa lievemmän reisivamman takia Fernando Navarro, jonka odotetaan selviytyvän viikon levolla. Keskiviikkona varvastaan teloneen Stéphane Mbian tilanne on sen sijaan vielä auki, sillä varvasta ei ole kovan turvotuksen takia vielä kuvata.