Keskiviikkoiltana Sevillan pukukopissa on todennäköisesti helpottunut tunnelma. Andalusialaisjoukkue voitti vihdoin kauden ensimmäisen ottelunsa. Rayo Vallecano kaatui maalein 4-1.

Ivan Rakitic vei reilun vartin jälkeen Sevillan johtoon rangaistuspilkulta. Sama mies oli asialla 53. minuutilla.

Adrían González kavensi heti perään, mutta siihen loppui Rayon takaa-ajo. Álex Gálvez ajettiin toisen varoituksen myötä suihkuun, ja Sevilla meni menojaan.

Carlos Bacca osui 80. ja 88. minuuteilla. Maalien välissä Rayon Jonathan Viera vaikeutti entisestään joukkueensa iltapuhdetta ottamalla suoran punaisen kortin.

Voitto nosti Sevillan kertaheitolla jumbosijalta keskikastiin. Kuudesta ottelusta joukkue on kerännyt viisi pistettä. Toisen onni on toisen epäonni. Rayo on nyt sarjan viimeisenä.

Helpottunut kuvaa hyvin myös Valencian leiriä. Ottelu Granadaa vastaan oli päättymässä maalittomaan tasapeliin, kunnes Jonas avasi lukon ja johti Valencian kolmeen pisteeseen.

Valencia on voittanut kuudesta ottelustaan puolet. Kärjessä oleva Barcelona on karannut yhdeksän pisteen päähän.