Brasilialaishyökkääjä Diego Costa johdatti kahdella maalillaan Atlético Madridin voittoon. Sarjakakkonen päihitti tiistain myöhäisottelussa Osasunan maalein 2-1.

Costan maalit syntyivät 20. peliminuutin molemmin puolin. Ensimmäiseen syötön antoi Juanfran, toiseen Koke.

Oriol Riera kavensi vielä juuri ennen taukovihellystä, mutta enempää maaleja ei nähty.

Atlético pysyy kolmen pisteen myötä tiukasti Barcelonan kanssa. Molemmat ovat voittaneet kaikki kuusi otteluaan. Viikonloppuna ensimmäisen voittonsa napannut Osasuna puolestaan jatkaa putoajan paikalla.

Myöhäisillan toisessa ottelussa Málaga kukisti kotikentällään Almerían 2-0. Tilanteita nähtiin rutkasti molemmissa päissä mutta ensimmäinen maali vasta 68. minuutilla. Fernando Tissone puski keskityksen maaliin.

Francisco Portillo varmisti voiton pelikellon näyttäessä täyttä aikaa. Tarkka laukaus upposi yläkulmaan.

Voitto oli Málagalle vasta kauden toinen. Siitä huolimatta joukkue on europelipaikkojen tuntumassa sijalla seitsemän. Almería jatkaa yhä ilman voittoa.